Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven Polar Guide Parka: door mushers getest, in extreme omstandigheden

Fjallraven Polar Guide Parka: door mushers getest, in extreme omstandighedenDe Polar Guide Parka van Fjällräven is ontwikkeld en getest in samenwerking met de mushers van de Polar sledehondentocht. Sledehondenmenners stellen hoge eisen aan hun winterjas die bestand dient te zijn tegen contact met onstuimige honden. Bovendien moet de jas goed functioneren in vochtig koud weer rond de nul graden, maar ook bij zeer lage temperaturen.

Het resultaat van de samenwerking is een warme en waterdichte, synthetisch gewatteerde winterparka met verstevigingen van G-1000 op de schouders, capuchon, zakken en mouwen. Oersterk dus. De jas is uitgerust met veel zakken die niet alleen praktische opbergruimte bieden, maar ook warmte aan koude handen. De stormcapuchon is verstelbaar en heeft een afneembare synthetische bontrand die uitstekend beschermt tegen ijzige wind.

Comfortabel en warm
De synthetische Supreme Microloft vulling maakt het jack comfortabel en warm, ook als het vochtig is. De synthetische vezels zijn bestand tegen een ruwe behandeling en ook na veelvuldig wassen behouden ze hun verwarmende vermogen.

De Polar Guide Parka heeft ruime plooizakken met klep, extra openingen aan de zijkanten en een fleecevoering, waar je je handen met handschoenen aan in kunt opwarmen. Het jack heeft bovendien makkelijk toegankelijke borstzakken met ritsen en extra opgenaaide zakken met kleppen. De D-ring onder de rechter borstzak is handig om uitrusting en gereedschap altijd dicht bij de hand te hebben. De tweewegrits kan van onderaf geopend worden voor ventilatie; een brede beschermoverslag houdt koude wind tegen. De taille en de onderrand zijn verstelbaar met een trekkoord, de manchetten verstel je met klittenband.

Adverkoopprijzen:
Dames: Polar Guide Parka, EURO 539 (met vrouwelijke snit en royale lengte)
Heren: Polar Guide Parka, EURO 539

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: http://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: