Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bandalight, de handige fietsverlichting

Bandalight, de handige fietsverlichtingDe Bandalight is de nieuwe standaard op het gebied van fietsverlichting. Het product bestaat uit een stevige en stoere schouderband, voorzien van geïntegreerde led verlichting.
In een handomdraai kan het over de schouder worden gedragen en met een druk op de knop, is de verlichting geactiveerd. Na gebruik kan ie gemakkelijk worden opgevouwen en bewaard worden in binnenzak of handtas. Er is een versie voor volwassenen en een voor kinderen, waarbij het formaat handmatig kan worden bijgesteld door middel van eenvoudig verstelbaar klittenband.
De makers BWS en Springtime hebben eerder al successen geboekt met innovaties die het leven makkelijker maken. Zoals een betaalbare aroma douchekop die heerlijk geurende nevel produceert en een handige opvouwbare elektrische scooter. Ze werken voor onder meer Gazelle, Nike en Heineken. En nu brengen ze onder eigen label BWS de Bandalight op de markt, waarbij de levering in eerste instantie direct aan consumenten zal plaatsvinden.
Het product is ontwikkeld in De fiets hoofdstad van de wereld: Amsterdam. In de drukke stad is het handig om altijd werkende fietsverlichting bij je te hebben. En op minder goed verlichte wegen en fietspaden buiten de grote steden is het belang van fietsverlichting misschien nog wel groter, door de afwezigheid van straatverlichting.
De huidige losse fietslampjes hebben de nadelen dat ze vaak gestolen worden, vergeten worden mee te nemen of snel kapot gaan. De Bandalight is ontworpen zonder al deze nadelen, zodat men vanaf nu altijd makkelijk draagbare fietsverlichting kan gebruiken.
Winkelketens hebben al aangegeven grote potentie te zien voor dit innovatieve fietsverlichtingsproduct. Er is een crowdfunding campagne gelanceerd, om de eerste productieserie en de ontwikkeling te financieren. Hierna wordt de rest van de markt veroverd met de slogan: “It's Wearable Safety”.

Support het project ook en bestel vast een originele Bandalight!

Voor meer informatie: https://www.kickstarter.com/projects/bandalights/bandalight-wearable-safety-bicycle-lights

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.