Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert krachtige iPhone 7 Power Case met ingebouwde oplader

Xtorm lanceert krachtige iPhone 7 Power Case met ingebouwde opladerXtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, lanceert een oplader en beschermhoes in één voor de iPhone 7. Een ware revolutie voor de batterijduur van de iPhone 7, zonder iets af te doen aan gebruiksvriendelijkheid en design.

Met de Xtorm Power Case voor iPhone 7 biedt Xtorm een betrouwbare en handige oplossing om de batterijduur van de iPhone 7 aanzienlijk te verlengen. De huidige iPhone 7 heeft een interne batterij van 1960mAh, de Power Case voegt hier een extra 3100mAh power aan toe.

De multifunctionele hoes biedt naast extra energie, ook uitstekende bescherming. Dankzij de strakke vormgeving sluit de Power Case perfect aan om de iPhone 7. Daarnaast heeft de beschermhoes door de rubberen coating een geweldige grip. Bovendien is de Power Case gemakkelijk in gebruik; met een simpele druk op de knop wordt de laadfunctie van de Xtorm Power Case geactiveerd. De LED indicator op de achterzijde van de Case geeft aan hoeveel energie er nog beschikbaar is.

Al met al biedt de Xtorm Power Case voor iPhone 7 de ideale laadoplossing voor onderweg, op vakantie of op kantoor. Altijd en overal verzekerd van extra energie met deze krachtige iPhone 7 beschermhoes.

Prijs en beschikbaarheid
De advies verkoopprijs van de AM414 Power Case voor iPhone 7 is EURO 59 incl. btw. De Power Case voor iPhone 7 is beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: http://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: