Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert 20.000mAh Power Bank

Xtorm lanceert 20.000mAh Power BankXtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, lanceert de Fuel Bank 8x. Deze 20.000mAh Power Bank heeft de hoogste capaciteit van alle Xtorm Power Banks tot nu toe. De Fuel Bank 8x maakt deel uit van de populaire Fuel Serie die afgelopen zomer door Xtorm geïntroduceerd werd. Deze Power Bank lijn biedt een eenvoudig te gebruiken mobiele laadoplossing voor iedereen. De Power Banks uit de Fuel Series zijn ideaal om mobiele apparaten als smartphone en tablet dagelijks op te laden.

De Fuel Bank 8x beschikt over een enorme hoeveelheid capaciteit en bevat genoeg energie om een smartphone tot 8 keer (!) op te laden. Bovendien is het mogelijk om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden doordat de Fuel Bank 8x over twee USB uitgangen beschikt. Gezien het toenemende gebruik van mobiele apparaten, is een Power Bank met zo’n hoge capaciteit en meerdere USB poorten geen overbodige luxe.

Daarnaast beschikt deze Power Bank over handige features die de Fuel Bank een uiterst gebruiksvriendelijk product maken. De Fuel Bank is voorzien van een aan-uit knop, LED indicatie lampjes en een rubberen buitenkant die voor een extra stevige grip zorgt. Bovendien stopt de Fuel Bank automatisch met laden wanneer het mobiele apparaat volledig opgeladen is, dit voorkomt energieverlies en het overladen van mobiele apparaten.

De Xtorm Fuel Bank 8x biedt de ideale laadoplossing voor onderweg, op vakantie of op kantoor. Altijd en overal verzekerd van extra energie met deze krachtige back-up accu.

Prijs en beschikbaarheid
De advies verkoopprijs van de FS104 Fuel Bank 8x is €69 incl. btw. De Fuel Bank 8x is beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.