Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Roald Amundsen Suncare, Waterproof suncare voor buitensporters

Roald Amundsen Suncare, Waterproof suncare voor buitensportersJe transpireert, maar je wilt wel dat je beschermt blijft tegen de zon. Voor buitensporters is er nu The Ultimate Suncare for Active People. Een zeer waterbestendige zonnebrandcrème voor hardlopers, bikers, wandelaars en andere actieve buitenmensen. De nieuwe lijn van Roald Amundsen Skincare bestaat uit een suncare en een gezichtscrème, beide met factor (SPF) 30 of factor 50. Kortom, een zonnebrandcrème die ultiem beschermt en goed blijft zitten bij inspanning.

De suncare-producten van Roald Amundsen bevatten een UVA- en UVB filtersysteem dat betrouwbare bescherming biedt tegen de zon. De zonnebrandcrèmes smeren goed uit, zijn niet plakkerig en geschikt voor elk huidtype.

Zo vergeet je niet te smeren
Vaak loop je ongemerkt de kans je hoofd, armen of benen te verbranden. Je bent afgeleid, intensief met je sport bezig. De tubes van Roald Amundsen zijn voorzien van een karabijnhaak waarmee je ze eenvoudig aan een rugzak of sporttas bevestigt. Zo heb je altijd een prima zonnebrandcrème bij de hand en in het zicht. En vergeet je niet te smeren.

Informatie
Roald Amundsen Suncare is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist.
• Suncare 30 SPF, tube 100 ml, consumentenadviesprijs EURO 19,95
• Suncare 50 SPF, tube 100 ml, consumentenadviesprijs EURO 22,50
• Facecream, 30 SPF, tube 50 ml, consumentenadviesprijs EURO 12,95
• Facecream, 30 SPF, tube 50 ml, consumentenadviesprijs EURO 14,95
• Suncare Repair Gel, tube 100ml, consumentenadviesprijs EURO 16,95

Voor elk zonnebrandcrème geldt dat het verstandig is om meerdere keren per dag te smeren. De zonebrandproducten van Roald Amundsen zijn 100% dierproefvrij en vrij van BHA, BHT, EDTA, formol, formaldehyde, minerale olie, parabenen, phtalates, synthetische kleurstoffen en triclosan.

Voor meer informatie: https://www.roaldamundsen.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Roald Amundsen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.