Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Regatta Blackfell II 25L, dagrugzak met StreamAir systeem

Regatta Blackfell II 25L, dagrugzak met StreamAir systeemDe nieuwe Blackfell II 25L van Regatta is een sportieve daypack met veel plussen. Zo zorgt het StreamAir systeem ervoor dat je rug wordt geventileerd tijdens intensievere tochten. De verstelbare borst- en heupgordel, lendekussentjes en gepolsterde schouderbanden laten de rugzak perfect aansluiten op je lichaam. De Blackfell II is geprepareerd voor een tweeliter waterreservoir met drinkslang om onderweg je vochthuishouding op peil te houden. Het reservoir zelf is los verkrijgbaar.

De ruime daypack oogt compact en is van alle gemakken voorzien. Het hoofdcompartiment is met een rits afsluitbaar en groot genoeg om kleding en reisbenodigdheden mee te nemen. Kleine attributen berg je op in het vakje met rits bovenop de dagrugzak. Met het reflecterende span-koord aan de voorzijde trek je de bagage compact bij elkaar. De zijvakken van mesh zijn ideaal voor een drinkfles of opgerolde regenjas.

Slijtvast en waterdicht
De Blackfell II 25L is gemaakt van slijtvast 600D polyester en Hexagon ripstop. Dit waterdichte materiaal zorgt ervoor dat je spullen droog blijven. De diverse lusjes en riemen zijn handig om allerlei materialen aan je rugzak te bevestigen zoals wandel- en skistokken. Aan de onderzijde vind je een regenhoes die je over de rugzak kunt trekken als het flink gaat regenen. Met de reflecterende rand ben je goed zichtbaar in de vroege ochtend of later op de avond.

Informatie
De Regatta Blackfell II 25L is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. In twee kleurstellingen: zwart met blauwe accenten en blauw met gele accenten. Consumentenadviesprijs EURO 74,95. Waterreservoir Hydration Bladder 2L, EURO 14,95.

Twee grotere uitvoeringen
Er zijn ook twee grotere uitvoeringen verkrijgbaar van de Blackfell II: 35L, EURO 79,50 en 60L + 10, EURO 99,95.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.