Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Comfortabel hardlopen met de Duro runningpacks van Osprey

Comfortabel hardlopen met de Duro runningpacks van OspreyDuro is de naam van een volledig nieuwe collectie runningproducten voor de zomer van 2017. Osprey gebruikte zijn bekende aandacht voor detail en een compromisloze reeks van onmisbare functies voor de ontwikkeling van deze fenomenale, prestatiegerichte collectie runningproducten. De Duro-reeks bevat drie racevests/runningpacks van 15L, 6L en 1.5L, een heuptas en een handheld oplossing.

De Duro-racevests zijn ontworpen voor dagelijks comfort en hebben een stabiele, dicht bij het lichaam aansluitende pasvorm. Ze zijn ontwikkeld voor het dragen van een veelzijdig drinksysteem zodat de loper altijd en snel toegang heeft tot water. Deze runningpacks bevatten meerdere opbergzakjes, innovatieve bevestigingspunten voor wandelstokken en reflecterende prints voor meer zichtbaarheid in het donker.

De Duro Solo Belt is gemaakt voor de minimalist en komt inclusief een ergonomisch gevormde Hydraulics™ Bottle die eenvoudig kan worden gebruikt tijdens het lopen. De Duro Solo heeft een TPU-touchscreen smartphone venstertje, zodat je je muziek of je workout app kunt controleren terwijl je onderweg bent. Kortom, de Duro Solo heeft alles wat je nodig hebt voor een korte, snelle run.

De Duro Handheld vervolledigt deze lijn en is ontworpen om handheld hydratatie te bieden en je vingers vrij te houden om je jas dicht te doen of om je energiereep te openen. De Duro Handheld is voorzien van een stash pocket met ritssluiting en een noodfluitje. Hij is eenvoudig in gebruik, voor zowel links- als rechtshandigen en extreem comfortabel.

Absoluut onmisbare troeven:

  • Racevest-achtige pasvorm met twee verstelbare en afneembare borstbandjes.
  • Stow-on-the-Go™ bevestigingspunt voor wandelstokken.
  • Verschillende PowerMesh™ zakjes in de schouderbanden.
  • Twee Hydraulics™ Soft Flasks met verlengslangetje en mondstuk.
  • TPU-touchscreen smartphone venstertje (Optie enkel bij de Duro Solo Belt)


Adviesverkoopprijzen:
Duro 15: EURO 160,-
Duro 6: EURO 90,-
Duro 1.5: EURO 80,-
Duro Solo Belt: EURO 45,-
Duro Handheld: EURO 30,-

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.