Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Minimalistische concept van KEEN UNEEK O2 biedt lichtgewicht comfort en functionaliteit

Minimalistische concept van KEEN UNEEK O2 biedt lichtgewicht comfort en functionaliteitDe koploper van de open-air footwear komt weer in beweging. UNEEK wandelt volop door SS17 heen. Met een ultieme collectie van kleuren, prints, materialen en stijlen is UNEEK ontworpen voor een onafhankelijk leven vol energie. Buitengewone flexibiliteit en onvoorstelbare luchtigheid worden vermengd met lichtgewicht comfort en functionaliteit. UNEEK is uniek, ieder aspect van de schoen is precies uitgedacht en gecreëerd om de natuurlijke vorm van de voet te volgen. Dit biedt een buitengewone balans tussen gevoel en beweging.

De innovatieve UNEEK O2 (adviesprijs EURO 89,95) keert terug en is te krijgen in fantastische tinten, denk aan: Bright Rose, Everglade Green en White of Black Harvest Gold. Dit om zowel de mannen als de vrouwen tevreden te houden. Het ingenieuze minimalistische concept combineert de twee bovenste koorden met een licht gevoerd hiel paneel voor zachte ondersteuning. Het resultaat? Een verfrissende kijk op een schoen die comfort en stijl biedt als geen ander. Een flex zone in de voorkant beweegt mee met de natuurlijke beweging in de voet, terwijl free moving nylon koordjes zorgen voor een zorgeloze fit. Een sneldrogende Lycra lining met stretch houdt je voeten droog. Terwijl een gevormde EVA middenzool en anatomisch EVA voetbed het dagelijkse leven van je voet gemakkelijk maken. De UNEEK is 25 % lichter dan de original, want de 02 beschikt over een unieke 02 Foam midsole™, zodat het voelt alsof je op wolken loopt. Hij verleidt iedereen die houdt van sportieve vormen en sneaker stijl. Gelukkig is de 02 niet hard-to-get, en ook verkrijgbaar met contrasterende buitenzool. Ren met UNEEK de hele zomer door met comfort. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren voor man, vrouw en kids.

De populaire UNEEK original (adviesprijs EURO 99,95) is back en klaar voor een kleurrijk SS17 seizoen. Met de keuze tussen een plat of rond koord, en een innovatief interlocking systeem. Dit alles werkt samen met de natuurlijke vorm van de voet, voor een UNEEK gevoel van vrijheid. Een lichtgewicht PU midsole geeft langdurige ondersteuning aan de boog van de voet. Terwijl een bungee entry systeem de veters vasthoudt en zorgt voor een soepele fit. Rubberen pods op de duurzame buitenzool bieden bescherming en grip op plekken die slijtage gevoelig zijn.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.