Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe covert sweaters van Arc'Teryx

Nieuwe covert sweaters van Arc'TeryxDe lijn met 'ultra-cozy' Covert sweaters van Arc'teryx wordt uitgebreid met een hoeveelheid damesmodellen gemaakt van Polartec Thermal Pro.

Polartec Thermal Pro ziet er uit als wol maar heeft de zachtheid van fleece. Bovendien is de warmte.gewicht verhouding van dit materiaal zeer goed, gecombineerd met een goed ademend vermogen.

De aanvulling van de lijn bestaat onder andere uit de nieuwe Covert Cardigan, dat de look van cashmere wol combineert met de 'moisture management' van Polartec. Super ademend en snel drogend; uitgeoverd met een rits aan de voorkant en twee zakken om de handen warm te houden. De Covert Cardigan is er overigens ook voor de heren en is verkrijgbaar in de kleuren Black, Carob en Redwood.

Andere modellen zijn onder andere de V-Neck (zie foto), met vooral een stijlvolle look (en verkrijgbaar in de kleuren Black, Bluestone, Carob en Redwood) en de Covert Collar Zip met onder andere een hoge kraag voor extra warmte en een gelamineerde opbergzak. Dit laatste model is er ook voor zowel heren als damen en verkrijgbaar in meer dan 5 verschillende kleuren.

Adviesprijzen zijn 140 Euro (Covert V-Neck), 150 Euro (Covert Cardigan) en 150 Euro (Covert Collar Zip).

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.