Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De kleurrijke isoleerflessen van Hydro Flask

De kleurrijke isoleerflessen van Hydro FlaskHet vaak bekroonde Hydro Flask is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige isoleerflessen en voedselverpakkingen in roestvrij staal. Het bedrijf dat in 2009 werd opgericht in Bend (Oregon, USA) wil aan zijn consumenten op ieder moment de ervaring 'Unexpected Refreshment' bieden door de unieke combinatie van temperatuur, smaak en transport.

Alle Hydro Flask isolatieflessen zijn voorzien van de exclusieve TempShield™-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrij staal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. Deze formule zorgt voor de pure en verfrissende smaak van je drankje. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. De isolatieflessen en voedselcontainers van Hydro Flask zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie.

Help lauw de wereld uit! #StopLukewarming
Met een ultra trouwe community is Hydro Flask wat wij noemen een 'loving brand’ - een groep mensen die trouw is aan het merk omdat het merk hun leven heeft veranderd. Ok, we hebben het over isolatieflessen... Maar eens je ontdekt dat je je drankje altijd en overal koud (of warm) kunt drinken en je bijdraagt tot het verminderen van het overmatige gebruik van kunststof dankzij een duurzaam en herbruikbaar product, is het zeer waarschijnlijk dat je kiest voor een trendy en kleurrijke Hydro Flask isolatiefles!

De vrolijke kleuren van de Hydro Flask isolatieflessen dragen bij tot een goed humeur aan het begin van de dag. Je neemt ze heel eenvoudig mee in je handtas, een sporttas of gebruikt ze tijdens een picknick in het gras. Ze zorgen voor de gewenste hydratatie tijdens een les bikram yoga, na een intense afdaling met je mountainbike of na een heerlijke runningsessie na het werk. Tot slot helpen ze om een mooie dag af te sluiten met vrienden en een lekker biertje. Het is dus vanzelfsprekend dat Hydro Flask ons de hele dag lang begeleidt.

Een constante temperatuur.
24 uur koud en 6 uur warm, dankzij de dubbelwandige TempShield™-technologie die de temperatuur constant houdt.

De smaak.
Geen nare nasmaak: alle producten zijn gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrij staal. Natuurlijk zonder BPA.

Eenvoudig te transporteren.
Een goede grip en een grote schokbestendigheid dankzij de poedercoating die elke fles steviger maakt.

Dorst naar avontuur
De kleurrijke isolatieflessen van Hydro Flask begeleiden ons iedere dag, van 0,5 l tot 1,9 l (18 oz tot 64 oz). Klein of groot, ze sluipen mee het kantoor of de sportschool binnen.

Optimale druk
Na een lange werkdag is het moeilijk om een biertje met vrienden te weerstaan. Wat een teleurstelling als je biertje op dat moment lauw is en geen prik meer heeft. De oprichters van Hydro Flask, zeer bezorgd om dit probleem, hebben een fles bedacht die de druk op het bier gedurende 24 uur onveranderd houdt. En een bijbehorende mok ontworpen. Top om te proosten.

Ieder zijn eigen dop
Strawlid: Geïntegreerd rietje, compatibel met alle flessen met wijde hals (5,8 cm).
Hydro Flip: Drinken zonder spatten. Geschikt voor alle flessen met wijde hals (5,8 cm).
Sport Cap: Pure hydratatie, met één hand te bedienen. Geschikt voor alle flessen met standaard hals (4,85 cm).

Etenstijd
Nooit meer koude pasta of een lauwe salade! Met de geïsoleerde voedselcontainers is het mogelijk om een actief leven en lekker eten te combineren. Neem je lunch overal meer naartoe; naar het werk, de training of het park.

Koffie- of theepauze
Niets beter dan een goede koffie voor een duwtje in de rug. Warm of iced, afhankelijk van het seizoen. Hydro Flask stelt drie isolatieflessen voor die je koffie verschillende uren lang op de gewenste temperatuur houden. De koffie kan uiteraard worden vervangen door thee of een infusie.

Bye bye plastic
De eerste factor om plastic vervuiling te verminderen in de wereld zou het volledig uitschakelen van plastic draagtassen voor eenmalig gebruik zijn (lessplastic.co.uk). Sinds januari 2016 geldt er in Nederland een totaal verbod op plastic tassen in winkels. De tweede ecologische actie voor de consument zou zijn om plastic flessen te vervangen door herbruikbare containers. Een opvallende realiteit: Jaarlijks worden er wereldwijd 89 miljard flessen gekocht. Afvalbergen met plastic blijven honderden jaren in de natuur, aangezien een enkele fles 400 jaar nodig heeft om biologisch af te breken. Plastic is afkomstig van olie, een niet-hernieuwbare energie. De gevolgen voor de gezondheid zijn ongekend; PETE, PET, HDPE, PVC, LDPE, PP en andere plasticsoorten zijn nodig om plastic flessen te vervaardigen. Van al deze componenten is aangetoond dat ze zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Volgens een studie uit 2015 uitgevoerd aan de universiteit van Harvard moet een volwassene ongeveer 1,5 liter water per dag drinken om gezond te zijn. Dit is meer dan 29.000 flessen gedurende je hele leven.

Een ander opmerkelijk cijfer: Elke seconde worden wereldwijd 1.500 flessen water weggegooid. Dit zijn jaarlijks 142.000 voetbalvelden bedekt met flessen of de grootte van Jamaica. Leidingwater daarentegen is vandaag in vele landen veilig en gezond en het gebruik is 1.000 keer milieuvriendelijker dan flessenwater. We spreken hier alleen van water, maar stel je even het aantal kopjes koffie en wegwerpthee voor dat we met z'n allen per dag verbruiken. Laten we daarom anders gaan verbruiken. Hydro Flask, marktleider op het vlak van isolatieflessen heeft besloten deel te nemen aan deze verandering en biedt een compleet assortiment van herbruikbare isolatieflessen aan. Al hun flessen zijn vrij van Bisfenol A (BPA), zijn opnieuw te gebruiken voor onbepaalde tijd, en zorgen dus voor een vermindering van de afvalproductie.

Voor meer informatie: https://www.hydroflask.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hydro Flask:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.