Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

BUFF Merino Wool Light, Mid en Heavy, voor elk klimaat een BUFF

BUFF Merino Wool Light, Mid en Heavy, voor elk klimaat een BUFFDe Merino Wool BUFF® is een ideaal accessoire voor mensen die graag buiten zijn, in weer en wind. Een BUFF kan worden gedragen als nekwarmer, muts, haarband, sjaal, polsband en balaclava. BUFF komt nu met een nieuwe Merino Wool collectie, verdeeld in Light, Mid en Heavy. Zo heb je voor elke temperatuur en gebruiksdoel een geschikte variant. De Heavy en Mid Merino Wool zijn ideaal voor lage temperaturen, terwijl de Light Merino Wool het hele jaar door gebruikt kan worden.

De Merino Wool BUFF is gemaakt van 100% merinowol en ontworpen om je warm te houden in de kou. Anderzijds blijf je koel als het warm is, omdat de BUFF vocht van de huid afvoert. De natuurlijke merinowol is superzacht, geurbestendig, waterafstotend en biedt ook UV-bescherming. Merinowol is van nature antibacterieel, waardoor bacteriën geen kans krijgen en je BUFF fris blijft, zelfs bij intensief gebruik.

Omdat een BUFF klein en licht is past hij makkelijk in een handtas of jaszak en is daarmee ideaal voor onvoorziene omstandigheden. De vele designs en kleuren vormen een schitterende manier om je eigen stijl te creëren. BUFF gebruikt merinowol uit Australië dat op een diervriendelijke manier wordt verkregen.

Merino Wol Light, Mid en Heavy
Het nieuw ontwikkelde merinowol programma van BUFF is een doorontwikkeling van de huidige collectie. Met een verdeling van Light Merino Wool (125 g/m2), Mid Merino Wool (250 g/m2) en Heavy Merino Wool (600 g/m2) is er een geschikte variant voor elk seizoen. De dunne en soepele vezels zorgen ervoor dat de merinowol producten niet kriebelen. Ook zijn er geen irriterende naden of zomen waardoor een BUFF altijd comfortabel draagt, ook direct op de huid.

Consumentenadviesprijs
BUFF Lightweight Merino Wool: EURO 27,95.
BUFF Heavyweight Merino Wool: EURO 34,95.

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.