Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Avontuurbestendige Transporter duffel van Osprey gaat mee op elk avontuur

Avontuurbestendige Transporter duffel van Osprey gaat mee op elk avontuurDe Transporter duffel is terug! De Osprey tas onderging belangrijke technische aanpassingen en een heleboel stillistische updates. De Transporter is uitermate stevig maar laat zich toch erg comfortabel dragen. De tas is bovendien uitgerust met een heleboel nieuwigheden zodat je klaar bent om op avontuur te gaan.

De Transporter werd ontwikkeld om de ontberingen te weerstaan die gepaard gaan met avontuur. De tas is gemaakt van hoogwaardige, zeer duurzame materialen, een waterafstotend design en beschikt overeen zeer comfortabele schouderbanden die kan makkelijk opgeborgen kunnen worden wanneer je deze niet gebruikt. De Transporter wordt ook gekenmerkt door zijn veelzijdigheid dankzij de vele bevestigingspunten en de beschikbaarheid van vele kleine vakken om kleine spullen in op te bergen.

Of je nu op zoek bent naar een bagagesysteem voor tijdens je strandvakantie, een tas om op de rug van een ezel te bevestigen tijdens je tocht door de Himalaya, om klimmateriaal te vervoeren op een rotswand of gewoon om outdoor materiaal op te slaan dat veel plaats inneemt, de Transporter is de adventure proof oplossing voor een actieve outdoor lifestyle.

Belangrijkste kenmerken
- Duurzaam, avontuurbestendig ontwerp
- Het draagsysteem van de rugzak kan opgeborgen worden in het bovenste vak (veranderen in schouderbanden)
- Afneembare en gevoerde schouderriem (40L en 65L)
- Vier handgrepen
- Opbergvakken aan elk uiteinde
- Mesh zijvak langs de binnenkant

Advieswinkelprijzen:
Transporter 40L - 120,00 euro
Transporter 65L - 140,00 euro
Transporter 95L - 160,00 euro
Transporter 130L - 180,00 euro

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.