Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Body Glide beschermt je huid, speciaal ontwikkeld voor sporters en wandelaars

Body Glide beschermt je huid, speciaal ontwikkeld voor sporters en wandelaarsZowel mannen als vrouwen hebben er last van: schrale plekken en blaren die ontstaan door schurende kleding en schoenen. Body Glide balsem biedt hiertegen een uitstekende bescherming en is speciaal ontwikkeld voor wandelaars, hardlopers, bergbeklimmers, militairen, duursporters en atleten. Het voorkomt het branderige gevoel dat veel actieve mensen wel herkennen. Fijn om altijd bij de hand te hebben, zo heb je nooit meer last van schuurplekken of blaren.

Je brengt Body Glide eenvoudig aan met de stick. Het geeft een dunne onzichtbare en niet vette film over de huid en biedt zo comfort op iedere plaats op het lichaam. Denk hierbij aan borst, tepels, dijen, nek, armen, oksels, voeten en de binnenkant van je bovenbenen. Zo voorkom je heel eenvoudig wrijving, irritatie en een branderige, ruwe huid.

Speciaal voor vrouwen: For Her
Body Glide is niet vochtig of vet. Het is zweetbestendig, houdt de poriën vrij en laat de huid ademen. Voor vrouwen heeft Body Glide de balsem 'For Her' ontwikkeld, verrijkt met vitamine A, B, E en F om de huid optimaal te hydrateren. Hierdoor is deze ook erg geschikt is voor de gevoelige en droge huid. Body Glide bevat plantaardige ingrediënten, is allergeenvrij en 100% dierproefvrij.

Informatie
Body Glide balsem en Body Glide For Her zijn verkrijgbaar bij de outdoor- en sportwinkel en via webshops. Stick à 42 gram, consumentenadviesprijs 12,95 EURO.

Voor meer informatie: https://www.bodyglide.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.