Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Donegal brengt wandelsokken in mooie herfsttinten

Donegal brengt wandelsokken in mooie herfsttintenVoor veel wandelaars is de herfst bij uitstek het seizoen om het bos in te gaan en te genieten van de kleurenpracht. Daarvoor trek je de juiste wandelschoenen aan. En de juiste sokken: Donegal Socks uit Ierland. Deze vormen zich naar je voeten en houden je voethuid droog zodat je geen last krijgt van huidirritaties en blaren. De wandelsokken zijn nu verkrijgbaar in de herfsttinten van het modepalet 2017. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Donegal Socks zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale mix waardoor ze duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. De wandelsokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Informatie
Donegal Socks zijn in Nederland en Belgiƫ verkrijgbaar in twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs EURO 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).

Voor meer informatie: https://www.donegal-socks.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Donegal:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.