Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kevo Outlast van Nokian Footwear, de comfortabele laars voor outdooravonturen

Kevo Outlast van Nokian Footwear, de comfortabele laars voor outdooravonturenHet Finse merk Nokian Footwear introduceert de Kevo Outlast, een echte outdoorlaars waarmee je alle weersomstandigheden trotseert. De laars is gemaakt van stevig natuurrubber en geschikt voor koude en warme temperaturen. Je wandelt er prettig mee door de sneeuw, door waterplassen en over rotsachtig terrein. Aan de bovenkant bevindt zich een quick-lock waarmee je de laars naar eigen kuitmaat kunt verstellen.

De Nokian Kevo is geheel waterproof en het rubber blijft flexibel tot een temperatuur van min veertig graden Celsius. De laarzen lopen erg comfortabel dankzij de fijne hielstructuur en de schokdempende zool. Ze hebben een zeer goede grip op nagenoeg elke ondergrond.

De handgemaakte wandellaarzen zijn ideaal voor actieve buitenmensen, paardenliefhebbers en wandelaars. Dankzij de stalen neus en de extra verstevigde zool zijn ze ook erg goed te gebruiken als werklaarzen.

Informatie
Nokian Footwear Kevo regenlaarzen zijn verkrijgbaar in het zwart bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber dat sterk, duurzaam en milieuvriendelijk is. Winkeladviesprijs EURO 159. Ook verkrijgbaar in een hoge versie, Kevo Outlast High, voor EURO 185.

Voor meer informatie: https://www.nokian-laarzen.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nokian:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.