Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Volledig nieuw ontwikkelde stof BUFF Thermonet is vier keer warmer dan traditionele microvezel

Volledig nieuw ontwikkelde stof BUFF Thermonet is vier keer warmer dan traditionele microvezelDe Thermonet nekwarmer van BUFF® is een echte musthave voor sporters die aangenaam willen sporten in winterse weersomstandigheden. De stof is door BUFF in samenwerking met Primaloft® volledig nieuw ontwikkeld en exclusief op de markt. Het materiaal is ademend en maar liefst vier keer warmer dan traditionele microvezel. De stof bestaat voor zeventig procent uit gerecyclede PET-flessen. Bovendien is de BUFF Thermonet nekwarmer 100% naadloos, waardoor het niet irriteert.

De multifunctionele BUFF Thermonet nekwarmer is ook te dragen als muts, masker, haarband, sjaal, polsband en piratenmuts. Er is keuze uit veel verschillende kleuren, dus voor elke outfit is er wel een bijpassende BUFF Thermonet. De BUFF Thermonet is ook verkrijgbaar als muts en balaclava. Strijken is overbodig: wassen, drogen, klaar. Wie BUFF ooit heeft geprobeerd wil nooit meer zonder.

Informatie
BUFF Thermonet nekwarmer, consumentenadviesprijs EURO 22,95. De Thermonet stof bestaat uit 100% polyester, is wasbaar in de wasmachine en uitermate duurzaam. BUFF is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops.

Specificaties Buff Thermonet nekwarmer:
- Heerlijke, extra warme BUFF: vier keer warmer dan reguliere microvezel
- Multifunctioneel, te dragen als o.a. muts, haarband en sjaal
- Kokervormig en naadloos
- Uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen
- Licht van gewicht
- Uitermate duurzaam
- Sneldrogend
- Materiaal: ThermoNet™ (100% polyester)

Voor meer informatie: https://www.buff.es/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buff:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.