Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Seven, de must-have multitool van True Utility

Seven, de must-have multitool van True UtilityKlein genoeg voor aan sleutelbos, maar compleet genoeg om je in allerlei situaties van dienst te zijn. De Seven van True Utilities is een kleine, compacte multitool met maar liefst zeven verschillende tools. Je hangt hem gemakkelijk aan je rugzak of sleutelbos dankzij de ingebouwde karabijnhaak.

Gemaakt van de roestvrijstaal en met handgrepen van hoogwaardig aluminium is de Seven een trouwe metgezel tijdens het dagelijks leven. De zeven functies zijn zo gekozen dat de Seven altijd wel van pas kan komen in de meest uiteenlopende situaties. Zo is de tang voorzien van een scherpe draadknipper en beschikt de tool over een blikopener die tevens is uitgerust met een kruiskopschroevendraaier.

De Seven is bovendien voorzien van maar liefst twee messen: het ene mes is een normaal glad mes, vlijmscherp en daarmee geschikt voor het snijden van allerlei materialen. Het ander mes is voorzien van zaagtanden en zaagt daardoor moeiteloos doos dunne takken of boarding. Beide messen zijn voorzien van een stevige vergrendeling die zorgt voor een veilig gebruik.

De handgrepen van de True Utility Seven, gemaakt van de geanodiseerd aluminium, liggen goed in de hand, waardoor de Seven prettig aanvoelt tijdens gebruik. Tot slot zorgt de karabijnhaak ervoor dat je de Seven nooit kwijt raakt: je hang hem gemakkelijk aan je broeksband, rugzak of sleutelbos.

De Seven van True Utility heeft een totale lengte van 12,5 centimeter uitgeklapt en 7,5 centimeter ingeklapt en een gewicht van 101 gram. De adviesverkoopprijs van deze multitool bedraagt slechts EURO 14,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.true-utility.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot True Utility:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.