Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Die Hard 20 van Radical Design

Die Hard 20 van Radical DesignKlimmers die op zoek zijn naar een lichte en compacte rugzak komen bij Radical Design aan kun trekken met de introductie van de Die Hard 20.

De Die Hard 20 is de nieuwste telg in de Die Hard serie. Deze serie bestaat uit zeer lichte rugzakken die speciaal zijn ontwikkeld voor klimmers die wel behoorlijk veel materiaal mee willen dragen, maar geen extra gewicht van een zware rugzak willen hebben.

De Die Hard 20 is een extra compacte Die Hard. Vanwege z'n kleine omvang is de roltop vervangen door een zware 10mm ritssluiting. Voor de waterzak is een speciale doorgang gemaakt. Het rugpand is extra gepolsterd met Spacer Mesh. De twee verstelbare pickellussen zijn ook te gebruiken voor telescoopstokken. Het gewicht van de Die Hard 20 is slechts 720 gram, dus nog geen kilo!

De Die Hard serie bestaat verder uit onder andere de Die Hard 40, de Die Hard 50 en de Die Hard 60.

Adviesverkoopprijs van de Die Hard 20 bedraagt 159,- Euro.

Voor meer informatie: https://www.radicaldesign.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Radical Design:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.