Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Donegal Socks uit Ierland zorgen een droge voethuid, schokdemping en veel warmte

Donegal Socks uit Ierland zorgen een droge voethuid, schokdemping en veel warmteDoorgewinterde wandelaars kiezen vaak voor de sokken van Donegal Socks uit Ierland. Dat is niet zonder reden, de wandelsokken beschikken over uitstekende eigenschappen. Ze vormen zich naar je voeten, houden je voethuid droog zodat je geen last krijgt van blaren en zorgen voor extra schokdemping.

Donegal Socks zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale verhouding waardoor de sokken duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie.

Iers karakter
De wandelsokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren. De kleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Informatie
Donegal Socks zijn in Nederland en Belgiƫ verkrijgbaar in twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs EURO 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).

Voor meer informatie: https://www.donegal-socks.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Donegal:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.