Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Slimme BioLite Baselantern XL geeft licht, power en nog veel meer

Slimme BioLite Baselantern XL geeft licht, power en nog veel meerDe Baselantern XL van BioLite is de eerste lantaarn waar verlichting gecombineerd wordt met Bluetooth-connectiviteit. Dankzij de bijbehorende Low Energy App wordt je smartphone automatisch de afstandsbediening van de lantaarn. Hiermee kun je een gewenste kleur instellen en deze elk moment veranderen of dimmen.

Verder wordt de lantaarn met Proximity Activation automatisch uitgeschakeld als je wegloopt en ingeschakeld zodra je weer in de buurt komt met je smartphone. Daarnaast is de app voorzien van een timerfunctie en wordt de energiestatus van de batterij van de lamp erop weergegeven. Je kunt ook extra verlichting koppelen aan de Baselantern met de BioLite SiteLight. Deze is dimbaar voor veel sfeer op de camping.

Powerbank
De Baselantern is voorzien van twee USB ingangen en een Micro-USB ingang voor het opladen van smartphones en andere kleine apparaten. De batterij voor het opladen van de apparatuur moet wel van tevoren opgeladen worden, maar dan kun je er ongeveer drie keer een telefoon mee opladen. De twee pootjes van roestvrijstaal kun je deze in verschillende posities neerzetten of ophangen aan bijvoorbeeld een uitstekende tak.

Informatie
De BioLite Baselantern XL is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse wegshops. Winkeladviesprijs EURO 119,95. De BioLite SiteLight komt per paar op EURO 34,95.


Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.bioliteenergy.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot BioLite:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.