Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mac in a Sac nu ook beschikbaar als Full Zipper Regenbroek

Mac in a Sac nu ook beschikbaar als Full Zipper RegenbroekHet aantrekken van een regenbroek gaat niet altijd even gemakkelijk. Zeker wanneer u daarbij uw schoenen aan wilt houden kan het knap lastig zijn om de broek aan of uit te trekken. Gelukkig biedt de Mac in a Sac Full Zipper Regenbroek uitkomst.

Two way ritssluiting over volle lengte
Deze regenbroek is namelijk uitgevoerd met een ritssluiting aan beide zijdes. Doordat de rits twee richtingen op bewogen kan worden, is deze broek zeer gebruiksvriendelijk. De Full Zipper regenbroek is daarnaast uitgevoerd met elastiek in de taille zodat deze goed blijft zitten.

Overige eigschappen
De Mac in a Sac Full Zipper Regenbroek is een makkelijk dragende lichtgewicht nylon regenbroek, 100% waterdicht (7000mm) dankzij de geplakte naden. Het materiaal is ademend (7000gsm) en winddicht en de broek is voorzien van een elastiek in de taille en een 2 way zipper over de volledige lengte. Een stormflap over ritsen voorkomt indruppelen langs de rits, terwijl reflectiestrepen over de volledige lengte van de ritsen zorgen voor extra zichtbaarheid in het verkeer. Voor extra duurzaamheid is de broek voorzien van een verstevigd zitvlak en met klittenband verstelbare beenpijpen die daardoor ook niet in de fietsketting komen. De Mac in a Sac Full Zipper Regenbroek is kKlein op te rollen in bijgeleverd opbergzakje.

Verkrijgbaarheid
De broek is zowel voor dames als heren (unisex-model) verkrijgbaar in de maten XS - S - M - L - XL - XXL. Adviesverkoopprijs: EURO 39,95.

Voor meer informatie: https://www.macinasac.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mac in a Sac:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.