Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine Aeon-serie: lichte, veelzijdige en technische daypacks

Lowe Alpine Aeon-serie: lichte, veelzijdige en technische daypacksLowe Alpine presenteert de nieuwe Aeon-lijn, een serie lichte, veelzijdige en technische daypacks voor de meest uiteenlopende sporten. Maar ook perfect voor je dagelijkse gang naar universiteit of kantoor. De mogelijkheden van deze packs zijn oneindig, of zoals Lowe Alpine zelf zegt: Infinite Possibilities.

Flexion™ draagsysteem
Het Flexion™ draagsysteem van de Aeon dagruzakken is een extreem dun harnas dat zich volledig aanpast aan de vorm van het lichaam van de drager. Het zorgt ervoor dat het gewicht van de rugzak goed wordt verdeeld over de schouders zodat de rugzak prettig aanvoelt. Dat draagcomfort wordt zo ook niet minder als de rugzak tot zijn maximum draaggewicht is gevuld.

Air-Contour rugsysteem
Air-Contour is een zeer goed ventilerend rugsysteem dat dicht tegen de rug ligt. Het biedt een stabiele en goed ondersteunende pasvorm, maar zorgt dankzij het ingebouwde gaas en veelheid aan ventilatieopeningen een goede luchtcirculatie. Hierdoor wordt opbouw van zweet op de rug voorkomen en het draagcomfort van de rugzak verhoogd.

Multi-Lock Tool™
Veelzijdigheid is één van de kernwoorden van de Aeon-serie en die veelzijdigheid wordt mede verkregen door het Multi-Lock™ bevestigingssysteem. Het is zo ontworpen dat je niet alleen je helm of jack aan de rugzak kunt bevestigen, maar bijvoorbeeld ook wandelstokken of ijspickels.

Truly innovative
Tim Fish, Brand Director bij Lowe Alpine: "The Flexion™ harness has taken many months and hundreds of development samples to get to where we wanted to be - the result is something that is truly innovative and redefines pack harness construction. Allied with the rest of the Air Contour back system and great packs that mix up style and outstanding performance we believe we now have a range that can be category defining."

Zowel voor heren als dames
Vooralsnog bestaat de Aeon-serie uit 8 verschillende packs, 4 voor heren en 4 voor dames. Met een volume variërend van 16 tot 35 liter en verdeeld over grofweg twee groepen: de zogenaamde top loaders welke en grote opening aan de bovenzijde hebben en een groter volume hebben en de kleinere packs met een rits-ingang.

De nieuwe Lowe Alpine Aeon-serie is enkel bij geselecteerde gespecialiseerde buitensportwinkels verkrijgbaar.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.