Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Point6 Hiking Tech wandelsokken van Merinowol voor jeuk- en blarenvrije trektochten

Point6 Hiking Tech wandelsokken van Merinowol voor jeuk- en blarenvrije trektochtenPoint6 Hiking Tech wandelsokken geven je een zeer aangename wandelervaring. Zelfs de langste tochten loop je geheel jeuk- en blarenvrij. De wandelsokken zijn gemaakt van merinowol dat volgens een speciaal procedé wordt gesponnen. Het heeft een gladder oppervlak waardoor pillen wordt voorkomen. Het is ook 25% sterker en heeft zeer goede antibacteriële, vochtregulerende en isolerende eigenschappen. Precies datgene wat je wenst voor een wandelsok.

Traditioneel gesponnen wol pilt en beschadigt snel doordat losse eindjes van de wolvezels uit het garen steken. Point6 heeft dit probleem opgelost dankzij een nieuwe spintechnologie. Daarnaast zijn de wandelsokken anatomische vormgegeven en bieden ze extra demping op de meest drukgevoelige plekken. De naadloze teen-box voorkomt irritatie en dankzij de enkelbrace en cross stretch zakken de sokken niet af. Samen met de diepe hielkuip bieden de sokken het hoogste draagcomfort en blijven ze beter om je voeten zitten. De ventilatiepanelen zorgen voor de nodige luchtcirculatie.

Langer fris
Je voeten blijven droog door de uitstekende vochtregulerende eigenschappen van de Point6 Hiking Tech wandelsokken. Transpiratievocht wordt direct opgenomen en afgevoerd naar de buitenlucht. De isolerende werking wordt versterkt doordat merinowol 27% van het eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Nog een voordeel is dat bacteriën moeilijk vat krijgen op merinovezels. Hierdoor blijven de sokken langer fris, zelfs als je ze meerdere dagen achtereen zou moeten dragen.

Informatie
Point6 Hiking Tech wandelsokken zijn verkrijgbaar bij de outdoor- en sportwinkel. Consumentenadviesprijs EURO 22,99.

Voor meer informatie: https://point6.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.