Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Homeij komt met eigen merk practische producten voor thuis, op het werk en onderweg

Homeij komt met eigen merk practische producten voor thuis, op het werk en onderwegHomeij breidt zijn portefeuille uit met het merk Homey's. Naar eigen zeggen biedt Homey's praktische producten voor thuis, op het werk en onderweg, die het leven leuker en makkelijker maken.

Sinds 1970 heeft Homeij een passie voor het maken van tools voor de actieve buitenmens, kookfanaten, creatieven en beauty lovers. Met het nieuwe merk Homey's introduceren zij een assortiment waarmee je de perfecte uitrusting voor de job samenstelt en waar je op kunt vertrouwen. Betaalbare producten van goede kwaliteit die aan je verwachtingen en eisen voldoen.

Tools for life
Het assortiment van Homey's bestaat uit ‘tools for life'. "Of je nu met vrienden een weekend outdoor bent of alleen gaat, met z'n tweetjes gaat kamperen of in en om het huis werkt; een artikel van Homey's is als een beste maat en is er altijd bij, beleeft het avontuur met jou en helpt een handje als dat nodig is!", aldus Hannemiek Cobussen, product manager Homey's.

2018, hét jaar van Homey's
Homey's wordt breed gedistribueerd in zowel outdoor speciaalzaken, ijzerwaren/DIY winkels, kookwinkels als binnen de foodservice. Online en offline. Daarnaast blijft Homey's meedenken en
-bewegen met de vraag vanuit de markt én de behoefte van de winkelier. Josien den Otter, brand manager Homey's: "Zo bieden wij de ondernemers een pakket aan initiatieven om de verkopen te stimuleren en zijn wij in gesprek met de doelgroep. Het jaar is nog maar net gestart en er liggen al zo'n 8 introducties in de markt. 2018 wordt het jaar van Homey's!"

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.homeij.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.