Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Regatta Lady Burrell II voor dames en Regatta Asheland voor heren

Regatta Lady Burrell II voor dames en Regatta Asheland voor herenRegatta introduceert dit voorjaar twee nieuwe wandelschoenen. Voor heren de Asheland en voor dames de Lady Burrell II. Beide met solide ondersteuning en daardoor geschikt voor de langere wandelingen.

Lady Burrell II Hiking Boot
De Lady Burrell II Hiking Boot van Regatta biedt solide ondersteuning, is erg stabiel en beschermt je voeten bij alle weersomstandigheden. Dankzij de Hydropel-technologie en een waterdichte en ademende Isotex-voering blijven je voeten altijd droog. De lichtgewichte VibramĀ® zool biedt uitzonderlijk veel grip.

Deze wandelschoenen van Regatta zijn geschikt voor allerlei soorten wandelingen, of je nu wandelt langs de kust, door het bos of in de bergen. De nylon schoen is afgewerkt met een PU bovenlaag waardoor de Lady Burrell II goed tegen een stootje kan. De Vibram-zool met het EVA-voetbed zorgt voor een uitstekend comfort, goede grip en veel duurzaamheid. Consumentenadviesprijs EURO 114,95.

Regatta Asheland Hiking Boot
De nieuwe, halfhoge Asheland Hiking Boot van Regatta loopt licht en heeft een uitstekende grip.Dat is te danken aan de VibramĀ® zool die uitzonderlijk veel grip en ondersteuning biedt. Het bovenwerk van de wandelschoen is bewerkt met Isotex en daardoor waterdicht en ademend.

Zowel bij de hiel als op de neus zijn gegrubberde bumpers geplaatst die beschermen tegen knocks en bumps. Regatta Asheland outdoorschoenen hebben een mooie klassieke uitstraling en zijn gemaakt van zacht en soepel nubucknerfleer met waterafstotende Hydropel-technologie. De Asheland weegt slechts 560 gram.

De schoenen zijn geschikt voor lange wandelingen op vlakke paden en heuvelachtig terrein. Grond en vuil loop je er makkelijk weer uit. De tong vouwt ruim open waardoor je de schoen makkelijk aantrekt. De schoen heeft een schokdempend EVA voetbed en is geschikt voor normale voeten. De veters trekken soepel aan door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich perfect rond de enkel, dit geeft veel enkelsteun en stabiliteit. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af. Consumentenadviesprijs EURO 134,95.

Informatie
Regatta Lady Burrell II Dames wandelschoen, consumentenadviesprijs EURO 114,95. Regatta Asheland Heren wandelschoen, consumentenadviesprijs EURO 134,95. Regatta wandelschoenen zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Leverbaar in de maten 36-42 voor dames en 41-47 voor heren.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.