Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven viert jubileum met speciale Kanken Greenland

Fjallraven viert jubileum met speciale Kanken GreenlandMet de speciale uitgave Kånken Greenland viert Fjällräven dat het 50 jaar geleden is dat de eerste jas van Fjällräven op de markt is gebracht. Gemaakt van duurzame G-1000 HeavyDuty Eco S met patroondetails die overeenkomen met de rest van de Greenland-collectie. Zoals alle Kånken-rugzakken, is het een slijtvaste, praktische rugzak voor dagelijks gebruik die je altijd zal vergezellen.

Klassieker an sich
Of je op de Dam in Amsterdam, over het strand bij Barcelona of voor het Colosseum in Rome wandelt: de kans dat je een Fjällräven Kånken rugzak tegenkomt is bijna 100%. Deze rugzak van de Scandinavische outdoorproducent is namelijk een ware klassieker. Praktisch, eenvoudig, comfortabel en verkrijgbaar in vele kleuren. Dat gecombineerd met de nodige opbergbergruimte maakt het niet alleen de ideale schooltas, maar ook een perfecte rugzak voor een weekendtrip of een dagje winkelen.

G-1000 HeavyDuty Eco S
Deze speciale editie van de Fjällräven Kånken is gemaakt van het slijtvaste en waterbestendige G-1000 HeavyDuty Eco S, van gerecycled polyester, biologisch katoen en een variatie op het bekende G-1000 materiaal dat inmiddels niet meer weg te denken is in de buitensportwereld. Deze stevige uitvoering is ideaal voor rugzakken, het maakt ze immers slijtvast en bestand tegen ruw gebruik in openbaar vervoer en op school bijvoorbeeld.

Features van de rugzak
De Fjällräven Kånken beschikt over een hoofdvak met een grote opening met ritssluiting en voorzien van een kussen van G-1000 Eco. Dit kussen zorgt ervoor dat de inhoud niet tegen je rug drukt. Daarnaast is er een voorvak met ritssluiting en twee open zijvakken. De lange schouderbanden zijn gemaakt van stof, de gespen van metaal. In het hoofdvak is een adreslabel opgenomen en uiteraard is de rugzak geïmpregneerd met Greenland Wax.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.