Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN viert feest met de Kids Newport H2 Rainbow sandaal

KEEN viert feest met de Kids Newport H2 Rainbow sandaalHet jaar 2018 markeert de vijftiende verjaardag van KEEN's legendarische icoon, de originele Newport sandaal. KEEN Kids mengt zich in feestgedruis met de lancering van een feestuitgave van hun enorm populaire Newport H2-model. De regenboog verbleekt bij het zien van de Rainbow collectie.

De veelzijdige Newport H2 Rainbow sandalen collectie bestaat uit zes kleuren. Die de veelzijdigheid vieren voor toekomstige generaties. De Newport H2 laat kids een zomer lang springen en spetteren. Gemaakt om te stappen door het water, te spelen in de modder om ze, gelukkig, daarna te kunnen wassen. Met een sneldrogende voering en bovenwerk met een duurzame PFC vrije waterafstotende laag voor een zorgeloze zomer.

Een anatomisch gevormd voetbed houdt de kleinste voetjes vrolijk en met een elastisch vetersysteem en gemakkelijke klittenbandsluiting, is het voor de kleinste vingers ook een feest.

Uiteraard is de schoen PFC-vrij langdurig waterafstotend en is hij behandeld met het bekende Cleansport NXT om op natuurlijke wijze de vorming van nare geurtjes tegen te gaan. Een schoen die als gegoten zit waardoor je kind de hele dag op wolken loopt.

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de Newport H2 Rainbow-collectie uit modellen in veel verschillende kleuren. Advies verkoopprijs is vanaf EURO 59,95.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.