Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Heerlijk slapen op VAUDE Performance mat met PrimaLoft-isolatie

Heerlijk slapen op VAUDE Performance mat met PrimaLoft-isolatieOok in de open lucht geldt: men moet zijn bed maken zoals men slapen wil. VAUDE heeft bij zijn actuele matten niet alleen de technische 3D-constructie omgezet, maar zet nu ook bij het comfort nieuwe maatstaven voor camping, trekking en bergavontuur. Zoals met de Performance mat met PrimaLoft®-isolatie.

Voor het seizoen zomer 2018 brengt outdoorspecialist VAUDE een compleet nieuw mattengamma op de markt. Buitenslapers vinden in een breed gamma de perfecte ondergrond voor hun toepassing – om het even of performance of comfort gewenst is. Alle matten hebben een warme, vriendelijke roodtint. Dankzij milieuvriendelijke materialen is ook het ecogeweten gesust en bovendien beschikt de mat over een zacht rustkussen.

De Performance mat met PrimaLoft®-isolatie voert VAUDE's mattenrij aan. De 7 cm dikke isomat is oorspronkelijk voor gewichtsgeoriënteerde trekkers en bergbeklimmers geconstrueerd, die gewicht en pakmaat willen beperken. VAUDE kiest aan de binnenkant voor PrimaLoft® Black Insulation ECO, dat voor een optimaal warmtevermogen in zware omstandigheden zorgt. De superlichte isomat schittert met een bijzonder kleine pakmaat. Een rechthoekige snit met afgeronde hoeken biedt bovendien het beste compromis uit licht gewicht en maximaal comfort bij het gebruik in een tent of in de open lucht.

Door de in lengterichting aangebrachte luchtkamers beschikt de mat over een ideale verhouding gewicht/ligcomfort. De aan de bovenkant aangebrachte isolatie garandeert een hoge warmteretentie en levert een optimale warmtereflectie. Eenvoudig in de hantering presenteert zich het doordachte, voor een patent aangemeld VAUDE vlak ventiel.

De mat wordt in de maat M (183 x 51 cm) en L (196 x 61 cm) alsook in een standaard- en wintervariant aangeboden, die door een sterkere voering (200 g/m² Primaloft® Black Insulation ECO in de plaats van 60 g/m² bij het standaardmodel) ook in de meest extreme omstandigheden voor een hoog warmtevermogen en een zacht warm slaapklimaat zorgt.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.