Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Globetrotter importeert Outback oven

Globetrotter importeert Outback ovenGlobetrotter buitensportvoeding breidt het assortiment uit met een oven voor buitensporters: de Outback Oven maakt het mogelijk om een soort oven om de pan te maken.

Met de Outback Oven creëer je om een pan heen, een oven. Deze werkt brandstofbesparend en maakt het mogelijk om culinair bezig te zijn onder beperkende omstandigheden. Zonder moeite bak je zo onderweg zelfs een cake!

In essentie zijn het een vlamverdeler, een ovenmuts, een reflexiescherm en een thermometer. Gezamenlijk met een receptenboekje wordt het in een handig zakje afgeleverd.

Er zijn 2 versies: De 'compact' versie weegt 251 gram en is geschikt voor pannen tot 2 ltr. en heeft een verkoopprijs van Euro 49,50 en de 'Familie' versie, met een gewicht van 282 gram meer geschikt voor pannen tot 3 ltr. Deze is voorzien van een pan met anti-aanbaklaag en deksel (à 445 gram) en heeft en verkoopprijs van Euro 82,50.

Alle soorten pannen kunnen worden gebruikt, hoewel voor pannen zonder anti-aanbaklaag het gebruik van anti-aanbakpapier wordt aangeraden.

Voor meer informatie: https://www.globetrotter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Globetrotter (buitensport-voeding):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.