Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Swiza introduceert Zwitsers zakmes met ingebouwde tekentang

Swiza introduceert Zwitsers zakmes met ingebouwde tekentangDit is waar outdoorliefhebbers en dierenliefhebbers op hebben gewacht: een zeer functioneel, mooi gevormd Zwitsers zakmes met geïntegreerde tekentang. Met de innovatieve Swiza Tick Tool (tekentang/tekenverwijderaar) kun je gemakkelijk en veilig teken verwijderen en zo het risico verminderen dat je wordt geïnfecteerd met gevaarlijke ziekten zoals de ziekte van Lyme of hersen(vlies)onsteking (TBE) als gevolg van een tekenbeet.

SWIZA vindt het Zwitserse zakmes opnieuw uit
Een elegant zakmes "Made in Switzerland", maar dan met ingebouwde tekentang. De innovatieve "Tick Tool" tekenverwijderaar is gemaakt van flexibel kunststof en heeft een V-vormige incisie waarmee de teken veilig kunnen worden gefixeerd en verwijderd. Het geïntegreerde vergrootglas maakt het gemakkelijker om de kleine parasieten te vinden. Middels de Tick Tool kan de teek vervolgens op veilige manier worden verwijderd, zonder dat er kans bestaat dat je hem per ongeluk fijn knijpt zoals nog wel eens met reguliere tangen of pincetten kan gebeuren.

Twee uitvoeringen
De Zwitsers zullen de Swiza Tick Tool in twee uitvoeringen uitbrengen: TT03 (verkrijgbaar vanaf mei 2018) en TT05 (verkrijgbaar vanaf juni 2018). Beide modellen zijn verkrijgbaar in het opvallende klassieke rood, maar ook in conservatief en elegant zwart.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.swiza.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SWIZA:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.