Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe TSL sneeuwsraquettes

Nieuwe TSL sneeuwsraquettesTSL komt in deze tijd dat van kou en sneeuw met twee nieuwe modellen sneeuwraquettes op de markt de TSL 325 Escape en de TSL 328 Escape.

De TSL 325 Escape (rechter-model op de foto) heeft zogenaamd Super grip. Daarbij is er sprake van overheersende steun onder de voeten middels 6 ijspunten, een anti-bot systeem en een wespentaille. De voorbinding om de enkel werkt met een riem, welke middels een kwart draai erg snel is af te stellen op de maat van de schoen. Verder zit er uiteraard een klauw vooraan en werkt dit model met een soort schokdemper voor 'sound and shock absorbing'.

De TSL 328 Escape (linker-model op de foto) is vrijwel identiek, maar maakt gebruik van een andere binding: de hangijzere binding. Deze biedt iets meer comfort en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is deze sneeuwschoen uitgevoerd met 8 steunijspunten en biedt hij dus meer grip. Daardoor is dit model ook meer geschikt voor de technisch zwaardere routes.

Beide modellen zijn buitengewoon polyvalent, gemakkelijk te gebruiken, passen op nagenoeg alle schoenmodellen en zijn geschikt voor elk terreintype.

Voor meer informatie: https://www.tslsportequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.