Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met de T-Reign ProGrip Gear Tether raak je nooit meer een peddel kwijt

Met de T-Reign ProGrip Gear Tether raak je nooit meer een peddel kwijtOf je nu rustig door een rivier in de Ardennen peddelt, een bruisende rivier in de Spaanse Pyreneeën bedwingt of relaxed op een stand up board de ondergaande zon tegemoet peddelt: in alle gevallen ken je het gevoel van paniek als je je peddel kwijt dreigt te raken. Met de T-Reign ProGrip Gear Tether is dat gevoel voorgoed verleden tijd.

De Gear Tethers van T-Reign hebben inmiddels al een zeer goede naam opgebouwd in de buitensportwereld. Een slimme kleine katrol met een ijzersterk kevlar koord dat je ergens aan kunt bevestigen en dankzij een vernuftig veersysteem zichzelf steeds weer netjes oprolt. Handig om bijvoorbeeld je compactcamera aan te hangen. Maar nu dus ook geschikt voor peddels dankzij de speciale grip waar T-Reign de ProGRip Gear Tether mee heeft uitgerust.

Deze bijzondere ronde grip plaats je gemakkelijk om bijvoorbeeld je peddel. Hij is zowel geschikt voor dunnere kayakpeddels als de iets stevigere kanopeddels of stand up peddels. Maar daarnaast is hij ook uitermate goed geschikt voor bijvoorbeeld het handvat van je hengel voor als je aan vliegvissen doet. Je zou niet de eerste zijn die met een flinke zwier de hengel de rivier in lanceert. Deze ProGRip Gear Tether weet dat echter veilig te voorkomen, want het andere eind van de tether is met een karabijnhaak stevig aan je visjack of broekriem verbonden.

De totale lengte van hetingebouwde kevlarkoord bedraagt 120 centimeter. Om de 13 centimeter zit er dankzij de ratel een stop op. Door simpel opnieuw een kort rukje te geven aan het koord wordt deze ontgrendeld en rolt hij verder op. De behuizing is gemaakt van stevig polycarbonaat en is verkrijgbaar met zowel karabijnhaak als clipsluiting.

Het geheel is 'Made in USA' en eigen onderzoek van de T-Reign heeft inmiddels uitgewezen dat de katrol méér dan een miljoen keer kan worden uitgerold zonder problemen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.t-reignoutdoor.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.