Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE-slaapmatten voor hikers en bikers die op comfort zijn gesteld

VAUDE-slaapmatten voor hikers en bikers die op comfort zijn gesteldVAUDE brengt voor dit zomerseizoen een volledig nieuwe mattenserie uit, bestaande uit verschillende modellen met elk een specifieke doelgroep. Comfort, gewicht, compactheid en gemak zijn kernwoorden die gelden voor zowel de Hike als de Tour. De Hike richt zich daarbij vooral op hikers, de Tour ook op bijvoorbeeld fietsers en motorrijders.

Het model Hike zal op comfort gerichte trekkers en bergbeklimmers overtuigen, die op zoek zijn naar een lichte en in klein formaat inpakbare mat met een zo groot mogelijk ligvlak. De mat overtuigt dankzij zijn kunstvezelvulling met een goede warmte-/gewichtsverhouding en zijn 3D-matconstructie. Daardoor beschikt de mat over een zo groot mogelijk bruikbaar oppervlak en is het mogelijk om andere matten er tegenaan te plaatsen zonder opening ertussen. Het robuuste, opgeruwde 75D-buitenmateriaal zorgt er bovendien voor dat de mat bijzonder lang meegaat. De Hike wordt in twee lengtes en een sterk geïsoleerde wintervariant aangeboden, die van de mat de perfecte begeleider voor elk seizoen maakt. De R-waardes van de Hike-modellen gaan van 2,5 tot 3 voor het winter-model.

Met de Tour richt VAUDE zich tot kampeerders en trekkers die een mat zoeken die zo eenvoudig mogelijk is in het gebruik en die een geringe pakmaat heeft. De milieuvriendelijk vervaardigde mat met schuimkern overtuigt door een goede prijs-/prestatieverhouding en beschikt over talrijke eigenschappen die van de mat een robuuste begeleider maken bij alle outdoor activiteiten. De afgeronde hoeken bieden het beste compromis uit licht gewicht en maximaal comfort. Aan de bovenkant wordt een heel zacht en aangenaam 30D stretchmateriaal gebruikt, aan de achterkant daarentegen kiest VAUDE voor een robuust, opgeruwd 75D materiaal.

De schuimkern en het elastische bovenmateriaal passen zich aan de druk van het lichaam voor een optimale slaappositie aan, de mat wordt bovendien in twee varianten aangeboden: 3,8 cm dikte voor gewichtsbewuste en 5 cm voor comfortbewuste gebruikers. De R-waardes van de Tour-modellen gaan van 4 tot 4,6 voor het dikste model. Daarmee zijn ze duidelijk beter geschikt voor de kouderen temperaturen.

De adviesverkoopprijs van de Hike slaapmatten varieert van EURO 110,00 tot EURO 150,00. Die van het Tour-matras van EURO 75,00 tot EURO 100,00. Uiteraard

Video Hike

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.