Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Speciale Olight ION-Titanium uitvoering is bijzonder in vele opzichten

Speciale Olight ION-Titanium uitvoering is bijzonder in vele opzichtenInmiddels kent iedereen het merk Olight als leverancier van zeer vernuftige, duurzame en vooral technisch innovatieve (zak)lampen. Het 10-jarig bestaan werd onlangs gevierd met een speciaal model: Olight ION-Titanium limited 10year celebration edition. Een zaklamp in veel opzichten bijzonder is.

Om het 10-jarig bestaan van het merk te vieren wilde Olight iets bijzonders op de markt brengen. En daarom werd eind vorig jaar de Olight ION-Titanium limited 10year celebration edition geïntroduceerd. Een compacte zaklamp in de vorm van de bekende Zippo-aansteker. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat het frame van de zaklamp bestaat uit lichtgewicht titanium met aan de voor- en achterkant zogenaamd Gorillaglas. En achter/onder dit glas zit de bijzonderheid, want middels tiptoets (of eigenlijk dus touchscreen) technologie kun je output van de lamp regelen van 1 tot 320 lumen.

Hoewel er aan de zijkant van de zaklamp een gewone aan- en uitknop is geplaatst zit het innovatieve in die touchscreen-bediening. Door je vinger over het glas te bewegen kun je het licht dimmen. Een ingebouwde druksensor voelt haarfijn aan wat je wilt en je kunt zelf met een snelle vingerbeweging kiezen uit één van de vier standaard levels.

Hiermee is de Olight ION-Titanium limited 10year celebration edition de eerste zaklamp in zijn soort die is voorzien van dit Gorillaglas en een dergelijke touchscreenbediening. Maar daarbij komt ook nog het feit dat hij middels een gewone micro-USB poort wordt opgeladen en het batterijniveau wordt aangegeven in verschillende kleuren (groen, geel en rood). Deze indicator is perfect verwerkt in de grote 0 die midden op de lamp is geplaatst.

De Olight ION-Titanium limited 10year celebration edition weegt slechts 32 gram en brandt in zijn minst felle stand maar liefst 90 uur (27 minuten in de felste stand). De lamp is voorzien van TIR reflector welke zorgt voor een goede verspreiding van het licht. De straal rijkt tot 55 meter ver overigens.

De adviesprijs van de Olight ION-Titanium limited 10year celebration edition bedrijft EURO 74,95 en uiteraard wordt hij geleverd in een exclusief ogende geschenkverpakking, inclusief sleutelhangerclip en USB-kabel.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.olightworld.net/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Olight:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.