Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo toont speciale UTMB-versies van Aero en Aerolite zonnebril

Julbo toont speciale UTMB-versies van Aero en Aerolite zonnebrilTijdens de week van de UTMB, één van de zwaarste ultra-rail races ter wereld, toonde het Franse merk Julbo twee speciale gelimiteerde versies van haar topmodellen uit de trailrunning serie: de UTMB® Aero en UTMB® Aerolite. Beiden niet alleen zeer licht van gewicht, maar ook zeer goed ventilerend en uiteraard met 100% bescherming voor de ogen.

Gedragen door Julbo-atleten
De UTMB is een ultra-trail race waar de top van de wereld op het gebied van trail-running het tegen elkaar opneemt. De atleten van het Julbo team droegen tijdens de editie van dit jaar de speciale UTMB-uitvoeringen van de Aero en Aerolite. En met succes, want Xavier Thévenard kwam voor de derde keer als winnaar over de finish en zette daarmee in Chamonix opnieuw een unieke prestatie neer.

Julbo UTMB Aero
De gelimiteerde UTMB-uitvoering van de Aero is voorzien van REACTIV photochromic lenstechnologie in de vorm van Zebra Light Red lenzen. De bril bidet een panoramisch blikveld en zit dankzij de Grip Tech pootjes en 3D Fit neusbrug bijzonder stabiel op de neus, ook tijdens het rennen door de bergen. Dankzij de Full venting technologie beslaan de lenzen niet, ook niet bij bijzonder zware inspanningen zoals de atleten van het Julbo-team tijdens het tocht moesten doorstaan. De bril weegt slechts 30 gram.

Julbo UTMB Aerolite
Met een gewicht van slechts 22 gram is de Aerolite zelfs nog lichter dan de Aero. Op ventilatie en stabiliteit wordt uiteraard niet ingeleverd, evenmin op bescherming van de ogen met dezelfde REACTIV photochromic lenstechnologie in de vorm van Zebra Light Red lenzen. Net als de speciale UTMB-uitvoering van de Aero is ook deze bril gemaakt in de kleuren van de UTMB en wordt hij geleverd inclusief een speciale hoofdband die speciaal voor de brillen en de UTMB is ontwikkeld.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.