Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Volledige bewegingsvrijheid, zonder enige beperkingen met Keb Touring jack and broek

Volledige bewegingsvrijheid, zonder enige beperkingen met Keb Touring jack and broekMet Fjällräven's vernieuwde Keb collectie, is het genieten van avontuur - of je nu over sneeuw, ijs, rotsen of door modder gaat - het is nog nooit zo makkelijk geweest. De Keb collectie bestaat uit Fjälrävens meest technische kleding. De nieuwe technologieën zorgen voor een beter aanpassingsvermogen aan elke weersomstandigheid, elk landschap en iedere activiteit. De collectie wordt alsmaar flexibeler, in de letterlijke zin van het woord. Nieuwe rekbare materialen leiden tot een grotere bewegingsvrijheid in een al geavanceerde collectie. Fjällräven gelooft echt dat slecht weer niet bestaat, alleen slechte kleding. Met de geüpdatete Keb collectie zijn avonturen in de natuur warmer, droger, veiliger en comfortabeler.

"De kledingstukken uit de Keb Touring lijn zijn mijn nieuwe favorieten, voor al mijn winterse activiteiten," aldus Elisabet-Elfa Arnarsdottir, de designer van deze collectie. "Waarmee je je volledige bewegingsvrijheid ervaart, zonder enige beperkingen. Ik voel dat ik mij vrij door de bergen kan voortbewegen, waarbij alleen mijn gedachtes mij nog kunnen beperken."

De nieuwe Keb Touring jas en broek zijn ontworpen voor winterse omstandigheden zoals tijdens het skiën en langlaufen. De jas en de broek vormen de perfecte combinatie als het gaat om winddichte, robuuste en warme kleding. Precies wat er nodig is voor uitdagende, winterse avonturen op moeilijk begaanbaar terrein. De nieuwe weerbestendige stretchstof - die zwaarder en sterker is dan die van de vorige Keb producten - bevat een dubbel geweven constructie, die vocht transporteert en ventileert.

Keb Touring Jack
De jas heeft een capuchon, die over een helm heen past, biedt onbeperkte bewegingsvrijheid en grote zakken op de borst- en bovenarm. Het is dus een ideale jas voor het klimmen en gletsjer-tochten, situaties waarin een harnas en helm essentieel zijn. Aan de zijkant van de jas zitten er ventilatieritsen, zodat het niet te warm wordt tijdens een moeilijke klim over ongelijk en steil terrein. Een mobiele telefoon kan veilig worden opgeborgen, dankzij een stevige binnenzak.

KEB Touring broek
De broeken zijn even doordacht als de jassen. Zo is de bewegingsvrijheid minstens zo belangrijk als de slijtvastheid en de bescherming tegen o.a. scherpe stenen. Daarom heeft de broek een slijtvast zitvlak en zijn de knieën voorgevormd en voorzien van extra sterke naden. Daarnaast zijn de pijpen onderaan versterkt met een dubbele laag stof om slijtage door wandelschoenen te voorkomen. Om verdere slijtage te voorkomen is de binnenzoom verwijderd en vervangen door stof uit één stuk. De broek past over een skischoen heen. Uiteraard is er ook een ventilatierits aan de buitenzijde van beide benen voor iedereen die zich wil uitleven op steile hellingen.

Voor meer informatie: http://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: