Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Keb Lite Jack en Pants combineren bescherming en bewegingsvrijheid

Keb Lite Jack en Pants combineren bescherming en bewegingsvrijheidHoewel het Fjällräven Keb Lite Jack en de Broek minder robuust zijn dan de Touring collectie, is de stretchfunctie van deze lijn beter. Dit komt door vier mechanische stretchstoffen, die ineen worden gewoven. Ze zijn ontworpen voor de periode van de herfst tot het voorjaar en ideaal voor paden bedekt met sneeuw, stenen of gras - vaak alle drie. De Keb Lite is veel lichter dan de Keb Touring range, dus niet zo warm of wind resistent, maar hierdoor zal u niet in uw bewegingen worden beperkt of u laten zweten bij het aangaan van een nieuwe uitdagingen.

KEB Lite Jack
Lite beschrijft eigenlijk al op wat voor manier de jas ontworpen is, de ontwerpers hebben het simpel gehouden. Zakken zijn er minimaal - enkel op de borst - zodat het niet in de weg zit van een harnas of swingende armen tijdens het wandelen of bij het gebruik van skistokken. Er zijn extra versterkingen aangebracht op de schouders als bescherming tegen slijtage en scheuren door de riemen van een rugzak. De extra versterking in de schouders geeft ook extra comfort bij het dragen van een zware rugzak. Het materiaal speelt een belangrijke rol bij de jas. Er wordt gebruik gemaakt van rip-stop, vier technische stretchstoffen samen geweven met een gewicht van slechts 185g per vierkante meter, bieden bescherming tegen de elementen zonder te hinderen in bewegingen of te vertragen.

KEB Lite broek
Er wordt bij de broek gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal als bij de jas. Met dezelfde uitgaanspunten in acht genomen. Zo is ook de broek qua ontwerp eenvoudig gehouden. Er is uitgegaan van activiteiten in de Lente, als hiking en wandelen in de bergen, zo is er rits-ventilatie aan de zijkant van de broek en snel toegang tot de zakken in de broek. En zijn er versterkte zomen om meer weerstand te bieden bij het schuren langs de rotsen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.