Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Leatherman Heritage serie brengt originele modellen terug

Leatherman Heritage serie brengt originele modellen terugGedurende dit jaar reisde Tim Leatherman, de man achter het inmiddels wereldberoemde merk multitools, over de gehele wereld om tijdens diverse shows te vertellen over hoe het allemaal begon en hoe het merk sindsdien is gegroeid. Samen met Heritage-tour is er nu ook een Heritage serie waarbij de originele modellen opnieuw op de markt worden gebracht.

Pocket Survival Tool (PST) Heritage Limited Edition
Het Pocket Survival Tool werd de eerste mulitool van Leatherman. Al snel bekend als de Leatherman PST werd de tool met open armen ontvangen. Een tang in een mes. Of een mes in een tang. Maar dan op een manier die ervoor zorgde dat je altijd een mini gereedschapskist in je broekzak kon dragen. Of beter nog: in het bijgeleverde lederen etui aan de broekriem. Deze speciale gelimiteerde Heritage PST wordt opnieuw geleverd met het lederen etui, maar is ditmaal voorzien van de handtekening van Tim Leatherman in de tool zelf. Dat alles geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Leatherman Wave+ Heritage
De Wave is waarschijnlijk de bekendste tool van Leatherman. Wereldwijd zijn er miljoenen exemplaren verkocht. Deze speciale plus-uitvoering heeft twee vervangbare draadknippers in de bek van de tang. In de tool zelf kun je onder andere twee messen, een zaag, een schaar, opener en diverse soorten schroevendraaiers vinden. Geleverd inclusief een stijlvolle lederen etui om hem in op te bergen en aan de broekriem te dragen.

Overige Heritage tools
Leatherman heeft speciaal voor de gelegenheid enkele van meest emblematische modellen opnieuw uitgebracht als Heritage-model. Zo is er de Charge+, gebaseerd op de originele Charge en deels voorzien van een zwarte coating. De kleine Micra, een mimi multitool, inclusief lederen etui en de juist veel grotere Crunch met een stevige griptang die hem ideaal maakt voor het zwaardere werk. Daarnaast zijn er nog de Rebar Heritage en de SuperTool 300 Heritage, welke ook geleverd wordt met het bekende lederen etui.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.leatherman.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Leatherman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.