Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit Airlite Towel weegt slechts 12 gram

Sea to Summit Airlite Towel weegt slechts 12 gramDe nieuwe Airlite Towel van Sea to Summit is ultracompact, vederlicht, sneldrogend en erg hygiƫnisch. De reishanddoek van 36 x 36 cm (maat S) weegt slechts 12 gram. Opgevouwen past hij moeiteloos in de palm van je hand. De zijdezachte handdoek absorbeert meer dan drie keer zijn gewicht in water. Ideaal voor op reis, onderweg of in de sportschool.

De Airlite Towel is gemaakt van ultrafijn geweven materiaal en is daardoor zeer klein op te vouwen. Het past in het bijgeleverde neopreen opbergzakje dat je makkelijk meeneemt in je rugzak, heuptas, sporttas of reistas. Dankzij een lus kun je het ook bevestigen aan je riem of de schouderband van je rugzak.

De innovatieve microvezel maakt de handdoek ijzersterk en tegelijk zijdezacht. Na gebruik is hij ook nog eens supersnel droog: uitwringen is voldoende. Verkrijgbaar in vier maten: S, M, L en XL. Sea to Summit ontwikkelt uitrusting die het buitenleven lichter, comfortabeler en prettiger maakt.

Informatie
De Sea to Summit Airlite Towel is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.