Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo PADDLE, de zonnebril voor in en op het water

Julbo PADDLE, de zonnebril voor in en op het waterJulbo heeft voor watersporters de ideale bril ontwikkeld. De PADDLE biedt namelijk niet alleen de perfecte bescherming tegen felle schittering van zonnestralen op het water, maar blijft dankzij de Grip Tech pootjes en zeer stabiele Grip Nose,ook altijd perfect op zijn plaats. En leuk extra feature dankzij het bubble frame: de Julbo PADLE blijft in water drijven!

Duizenden luchtbelletjes
Het bijzondere aan het frame van de Julbo PADDLE is het gebruikte materiaal. Dankzij duizenden minuscule luchtbelletjes is het frame namelijk niet alleen uitzonderlijk licht van gewicht, maar blijft het ook nog eens drijven. Als je dus per ongeluk van je stand-up paddle board valt of je kajak omslaat is dat geen enkel probleem. Rustig het water er vanaf schudden en weer verder gaan. Extra hulp is overigens het bijgeleverde koord, dat specifiek voor watersport bedoeld is en ook blijft drijven.

Een keur aan lenzen
Je kunt bij aanschaf van een Julbo PADDLE kiezen uit een breed assortiment lenzen, elk met diens eigen specifieke eigenschappen. Van Spectron 3 en Spectron 3 CF lenzen van lichtgewicht, maar zeer resistent polycarbonaat tot de hoogwaardige Reactiv Photochromic Octopus lens, gemaakt van onbreekbaar NXT. Deze polariserende lens heeft niet alleen een zeer breed spectrum (van categorie 2 tot maar liefst categorie 4), maar is bovendien waterafstotend en biedt extra bescherming tegen de schittering van de zon op het water.

Casual beach-stijl gecombineerd met slimme features
Op het eerste gezicht zie je vooral de casual beach-stijl van de PADDLE: rechthoekige lenzen die je dat typische Californian good feeling geven. Maar als je goed kijkt en bijvoorbeeld de flexibele, schokabsorberende Nose Grip ziet die voor optimale stabiliteit zorgt, of de ietwat gebogen pootjes die ergonomisch de vorm van het hoofd volgen en zijn voorzien van Grip Tech om een perfecte grip en comfort te garanderen, dan zie je hoeveel ontwikkeling er in deze bril is gestoken. Allemaal slimme features die je ongestoord laten genieten tijdens het watersporten, zonder dat je je druk hoeft te maken over bescherming van je ogen.

Adviesverkoopprijs van de Julbo PADDLE is afhankelijk van de gekozen lens van EURO 99,95 tot EURO 199,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.