Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CabinZero Adventure Dry 30L rugzak houdt alles kurkdroog, onder alle weersomstandigheden

CabinZero Adventure Dry 30L rugzak houdt alles kurkdroog, onder alle weersomstandighedenDe nieuwe CabinZero Adventure Dry 30L rugzak is een ideale reismaat met vijf belangrijke voordelen: hij is waterdicht, ultralicht, stevig, ruim en heel compact op te vouwen. Dat laatste is handig als je een rugzak in je koffer wilt meenemen om op vakantie te gebruiken als daypack. Mocht je met de Adventure Dry in het water vallen is er geen man over boord: de inhoud blijft kurkdroog.

De Adventure Dry 30L rugzak is geschikt voor extreme weersomstandigheden. De tas is gemaakt van stevig, waterdicht nylon (waterkolom 19.000 mm) met getapete naden. De waterdichte rolltop met kliksluiting zorgt ervoor dat je bagage te allen tijde droog blijft: in de kano, aan het strand en in de stromende regen. De tas is geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig.

RFID-vakje
De rugzak heeft aan de binnenzijde een uitneembaar RFID-vakje dat ervoor zorgt dat pasjes beschermd zijn tegen skimmen. Daarnaast beschikt de tas over een sleutelclip. Aan de voorzijde van de tas bevindt zich een trekkoord dat je kunt aansnoeren om de inhoud compact bij elkaar te houden.

De verstelbare schouderbanden zijn voorzien van airmesh waardoor ze goed ventileren: erg prettig als je in warme weersomstandigheden op pad gaat. De borstriem zorgt voor extra draagcomfort. Aan de bovenzijde van de tas zit een stevig handvat zodat je hem ook aan de hand kunt dragen.

Cross Body Adventure Dry 11L
Naast de CabinZero Adventure Dry 30L is er ook een waterdichte Cross Body Dry beschikbaar met een inhoud van 11 liter. Deze tas is ideaal voor watersporters als paddleboarders, kanoƫrs en kajakkers. Maar ook voor fietsers die in weer en wind spullen meenemen die ze droog willen houden.

Informatie
CabinZero Adventure Dry 30L is verkrijgbaar bij de kofferspecialist of webshop. In de kleuren blauw, groen, oranje en zwart. Consumentenadviesprijs EURO 59,90. De Cross Body CabinZero Adventure Dry 11L komt op EURO 44,90. Tien jaar garantie

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.cabinzero.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CabinZero:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.