Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verse koffie zonder afval met Rubytec Robusta koffiemolen en Drip koffiefilter

Verse koffie zonder afval met Rubytec Robusta koffiemolen en Drip koffiefilterDankzij Rubytec heb je vanaf nu heerlijke verse koffie tijdens je toch, zónder onnodig afval zoals aluminium cups. Met de compacte, maar uiterst robuuste koffiemolen Robusta maal je koffiebonen direct op je pauzeplek, om ze vervolgens via de Drip herbruikbare filter om te toveren tot een heerlijke verse kop koffie. Zonder overbodig afval, dus niet alleen lekker maar ook goed voor de natuur.

Rubytec Robusta Portable Coffee Grinder
Deze handzame koffiemolen is gemaakt van een combinatie van stevig kunststof en RVS. Daardoor is hij robuust en kan hij dus tegen een stootje. Er past ongeveer 15 gram aan koffiebonen in, precies genoeg voor een heerlijke kop koffie in je Rubytec Bigshot. En uiteraard is het niet geheel toevallig dat de Robusta samen met de Drip koffiefilter perfect in een Rubytec Bigshot past, zodat je beiden gemakkelijk samen kunt transporteren.

Drip Stainless Steel Coffee Filter
Gemaakt van een ultrafijn mesh en perfect op maat om boven op een Rubytec Bigshot te plaatsen, dat is de Drip Stainless Steel Coffee Filter. Deze filter is extra duurzaam omdat hij herbruikbaar is en je dus niet na elke koffiepauze een nieuwe filter hoeft te gebruiken. Bovendien kun je hem na thuiskomst zonder problemen in de vaatwasser plaatsen om hem volledig te reinigen, hoewel dat uiteraard ook gewoon direct in de natuur kan met een beetje stromend water.

Ook als kadobox: Coffee Time
Speciaal voor koffie liefhebbers heeft Rubytec ook een complete kabobox samengesteld. De Coffee Time kadobox bestaat uit een mooie Bigshot thermosdrinkbeker, de Robusta koffiemolen en de Drip koffiefilter. Uiteraard aangevuld met een klein zakje koffiebonen en een praktische handleiding is deze kadobox het ideale geschenk voor koffieliefhebbers die ook in de buitenlucht niet verstoken willen zijn van een heerlijke, verse gezette kop koffie.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.