Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Regatta Halton III Jack, een lekker warme, lichtgewicht winterjas met Alpacawol

Regatta Halton III Jack, een lekker warme, lichtgewicht winterjas met AlpacawolHet Halton III Jacket van Regatta is gemaakt van lichtgewicht, waterafstotend polyamide en deels gewatteerd met Alpacawol. Deze wolsoort staat bekend als superwol. Het heeft een enorme isolerende werking en is 30% warmer en sterker dan schapenwol. Het krimpt niet na het wassen en springt terug wanneer het wordt ingedeukt. Alpacawol pluist niet en is hypoallergeen.

Met de Halton III heb je een slijtvaste jas die jarenlang meegaat en je lekker warm houdt in de winter. De jas heeft een mooie pasvorm en is uitgerust met meerdere zakken. De strategisch geplaatste inzetstukken bij schouders, borst en armen geven je veel bewegingsvrijheid. Om wind en regen buiten te houden is de rits aan de binnenzijde voorzien van een stormflap. Je bent extra goed zichtbaar bij schemer en nacht dankzij de reflecterende opdruk. De Halton III is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Informatie
Regatta Halton III Winterjas voor dames, consumentenadviesprijs EURO 120. Regatta Halton III Winterjas voor heren, consumentenadviesprijs EURO 120.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.