Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rudy Project Cutline: sportbrilvoor alle weersomstandigheden, met personaliseerbare pasvorm

De nieuwe Cutline van Rudy Project is een hightech sportbril met een enorm aanpassingsvermogen. Dankzij het intuïtieve, verwisselbare lenssysteem verwissel je supersnel de wide shield lens: een druk op en je klikt de pootjes zo los. De bumpers, neuskussentjes en pootjes zijn eenvoudig verstelbaar zodat je de pasvorm geheel kunt personaliseren. Klik hier voor de video.

De meekleurende ImpactX2 Photochromic lens past zich aan aan alle weersomstandigheden, is onbreekbaar en biedt een zeer breed gezichtsveld. Condensvorming wordt voorkomen dankzij de optimale luchtcirculatie van het Power Flow ventilatiesysteem. Via de ventilatiegaatjes wordt lucht naar de pootjes geleid en ontstaat er een luchtstroom die de warmte via de openingen in de pootjes wegleidt. Condens krijgt zo geen kans.

De vederlichte bril levert maximaal zicht in rijpositie en beschermt je ogen tegen wind, regen, modder, stof, insecten en takken. Kortom, de Cutline is een ideale, veilige bril voor sporters die grenzen opzoeken.

Voor elke vorm gezicht
De bril is voorzien van Total Comfort Fit: de zachte neuskussentjes en de temple tips zijn verstelbaar en om te voorkomen dat je bril verschuift door regen of zweet zijn ze voorzien van extra grip. De soft-polymeer-bumpers aan de randen van de lens beschermen je gezicht.

De door Rudy Project ontwikkelde, verwijderbare bumpers verbeteren de veiligheid en kunnen ernstig oogletsel voorkomen bij een val. De Cutline heeft vier mogelijke bumper configuraties: vier bumpers (onder en boven), alleen de twee onderste of de twee bovenste en de mogelijkheid om de zonnebril zonder bumpers te dragen. Zo biedt de Cutline voor elke rit een ultiem draagcomfort en optimale veiligheid.

Voor alle weersomstandigheden
De meekleurende ImpactX2 Photochromic lens beschermt je ogen tegen UV-stralen en laat je uitstekend diepte en contrast waarnemen. De lens is onbreekbaar en licht buigzaam zodat de kans op blessures tijdens een val minimaal is. De Cutline kan voorzien worden van een RX Optical Insert met lenzen op sterkte, zodat ook brildragers optimaal profiteren van het comfort en de bescherming die deze sportbril biedt. Rudy Project brillen worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en in Italië gemaakt.

Informatie
De Rudy Project Cutline sportbril is verkrijgbaar bij gespecialiseerde fiets- en sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf EURO 159. Topmodel: Rudy Project Cutline ImpactX Photochrome EURO 249.

Voor meer informatie: https://www.rudyproject.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.