Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Swiza Tick Tool: het Zwitserse zakmes met tekentang en vergrootglas, nu met houten heft

Buitensporters, outdoorliefhebbers en dierenvrienden dienen extra alert te zijn op teken. Daarom is het verstandig om altijd het Swiza-zakmes met tekentang en vergrootglas op zak te hebben. Het herinnert je eraan om regelmatig te controleren. En heb je eenmaal een teek ontdekt, dan kun je die snel verwijderen. Het zakmes is nu ook verkrijgbaar met een heft van walnoot- of olijfhout.


Met de Tick Tool verwijder je gemakkelijk en veilig elke teek en verminder je het risico dat je wordt geïnfecteerd met de ziekte van Lyme of hersenvliesontsteking als gevolg van een tekenbeet. De tekentang is gemaakt van flexibel plastic en heeft een V-vormige incisie waarmee de teken veilig kunnen worden gefixeerd en verwijderd. Het werkt heel natuurlijk: met een vloeiende beweging verwijder je de teek in zijn geheel. Met het vergrootglas controleer je vervolgens of de parasiet grondig is weggenomen.

Veel functies
De Swiza Tick Tool heeft nog tien andere functies waaronder een mes, kurkentrekker, flessenopener, priem met naai-oog, schroevendraaier en pincet. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en veilig te vergrendelen en ontgrendelen door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

Informatie
Het merk Swiza is o.a. verkrijgbaar bij Bever, ANWB-winkels en webshops. Consumentenadviesprijs Swiza Tick Tool Walnoot of Olijf EURO 79,95. Swiza Tick Tool is verkrijgbaar in meerdere varianten, al vanaf EURO 38,50.

Voor meer informatie: https://www.swiza.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SWIZA:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.