Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Grisport Graz Mid, de ideale wandelschoen voor thuis en in de bergen

Het is gezond om iedere dag minimaal een half uur te wandelen. De nieuwe wandelschoen Graz Mid van Grisport is daarvoor ideaal. Je trekt hem makkelijk aan, hij loopt formidabel en heeft een stevige grip dankzij de Vibram Evolution zool. Het is een stabiele schoen met veel demping die ook geschikt is voor langere hikes op kiezeltrails, ongelijke bosgrond en rotsachtige paden. Informatie: www.grisport.nl.

De wandelschoen is degelijk uitgevoerd in Nubuck kwaliteitsleer. Je voeten blijven droog als je door waterplassen loopt dankzij het waterdichte membraan dat tussen de verschillende lagen van de schoen is verwerkt. Dit zorgt tevens voor een optimaal ademend vermogen.

Meebuigende peesbeschermer
De schoen heeft een ruime instap met een zachte tong en hielschacht en sluit overal netjes aan zonder ook maar ergens te drukken. De stevige veters trekken soepel aan dankzij de stalen veterhaken met rip-proof vetersluiting. Zo vormt de schoen zich perfect om je voet. De Graz is opvallend flexibel bij afwikkeling van de voet en is voorzien van een peesbeschermer die meebuigt in de beweging. Een schoen waar je uren op kunt lopen zonder vermoeide of branderige voeten te krijgen.

Informatie
Grisport Graz Mid is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops. In de kleuren Antraciet, Zwart, Beige en Blauw. Consumentenadviesprijs EURO 129,95.

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.