Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pacsafe biedt ergonomische mondkapjes voor makkelijke ademhaling

Pacsafe biedt ergonomische mondkapjes voor makkelijke ademhalingPacsafe breidt zijn travelaccessoires uit met herbruikbare mondkapjes. Er zijn twee modellen: ViralOff en SilverION. De mondkapjes zijn zelfreinigend en uitwasbaar. Het mondkapje is ontwikkeld voor vliegreizen en dagelijkse activiteiten als shoppen, sporten, ouderenbezoekjes en reizen met het openbaar vervoer.

Pacsafe ViralOff
Het ViralOff Pacsafe-mondmakser heeft dankzij stretchmaterialen en 3D-design een comfortabele pasvorm. De ademhaling is optimaal dankzij een goede balans van dichtgeweven materiaal en een uitstekende doorlaatbaarheid van lucht. Dat maakt het masker ook zeer geschikt om mee te sporten.

Door de Polygiene® ViralOff®-behandeling biedt het mondkapje bescherming tegen virussen en microben. Het masker reinigt zichzelf, is herbruikbaar en wasbaar. Het is drie maten verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops.

Pacsafe SilverION
Het SilverION mondmasker van Pacsafe is bij uitstek geschikt voor ruimtes waar veel mensen aanwezig zijn. Het is opgebouwd uit vijf geavanceerde filterlagen waardoor virussen en microben worden tegengehouden. De buitenste laag is van desinfecterend SilverION dat direct het aantal virussen reduceert. Het heeft een goede pasvorm door een verstelbare elastische clip en 3D-design. Hierdoor kan je optimaal ademhalen.

Het masker reinigt zichzelf, is herbruikbaar en wasbaar. Het is verkrijgbaar in drie maten bij outdoorwinkels en webshops.

Consumentenadviesprijs voor de Pacsafe ViralOff bedraagt EURO 12,90. De consumentenadviesprijs voor de Pacsafe SilverION bedraagt EURO 39,90.

Video


Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://pacsafe.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Pacsafe (rugzakbeveiliging):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.