Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus C7 Pro wint ispo Outdoor Award

Berghaus C7 Pro wint ispo Outdoor AwardBerghaus is de winnaar van de 'ispo Outdoor Award' winter 2005 in de categorie Hardware met diens nieuwe C7 Pro rugzak met Bioflex draagsysteem.

Het Bioflex draagsysteem is een innovatief ontwerp dat speciaal is ontwikkeld om het dragen van een grote rugzak comfortabeler en minder vermoeiend te maken. Het systeem werkt middels een inventief draaisysteem waarbij de heupgordel steeds meedraait met de bewegingen van de de heupen. Door toepassing van een Delrin-boog blijft het gewicht steeds goed verdeeld over beide zijden van de heupgordel.

De C7 Pro is het topmodel van de Bioflex-serie. De rugzak is 100% waterdicht door toepassing van DryFusion Technology en is gemaakt van zeer stevig Dupont Cordura 700D.

De Ispo Outdoor Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de Ispo vakbeurs. In de categoriën Hardware, Textiles, Woman en Specials worden de meest innovatieve producten bekeken door een vakjury bestaande uit onder andere inkopers van outdoorspeciaalzaken, journalisten, leden van het veiligheidscomite van de Duitse Alpine vereniging, leden van het 'European Standards Committee' en vertegenwoordigers van de beurs zelf.

Andere winnaars dit jaar zijn Nike ACG in de categorie kleding met hun Men’s Nike Sphere React LS Crew, Wild Roses met hun 'BAFFIN' jack in de categorie Vrouwen en Valandré met hun superlichte Mirage 350 slaapzak in de Specials categorie.

De Berghaus C7 Pro ligt vanaf februari in de winkel en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 279,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.