Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Grisport Viken, de outdoorlaars die loopt als een comfortabele wandelschoen

Grisport Viken, de outdoorlaars die loopt als een comfortabele wandelschoenDe Viken van Grisport is een wandellaars die zo fijn loopt dat je in de winter nauwelijks nog wandelschoenen aantrekt. Het is een echte iedere-dag-laars. Hij zit lekker en heeft de eigenschappen van een uitstekende wandelschoen: slijtvast, optimaal dempend en ademend, fijne instap, veel grip en waterdicht.

De laars is ideaal voor actieve buitenmensen die het heerlijk vinden om in weer en wind te gaan wandelen. En dankzij de fijne instap en soepele ritssluiting trek je hem snel en makkelijk aan. Dat maakt dat je de Viken ook tijdens je dagelijkse bezigheden vaak draagt: in de tuin, naar de winkel of tijdens een ommetje.

De wandellaars is optimaal ademend door het waterdichte Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De PU-tussenzool geeft een optimale demping en de Vibram zool zorgt voor een perfecte grip en controle op de ondergrond. En dankzij de zachte voering blijven je voeten altijd lekker warm.

Nieuwe kleur: Cognac
Afhankelijk van het model is de buitenkant gemaakt van gevet leer of Nubuckleer. De laars is voorzien van een anatomisch voetbed dat uitneembaar is en eveneens een groot ademend vermogen heeft. Het is antibacterieel en gaat geuren tegen.

Kortom, de Viken is een duurzame wandellaars waarmee je het koude seizoen, elke dag, robuust tegemoet treedt. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen voor dames en heren. De nieuwe diepbruine Cognackleur is ook erg mooi.

Informatie
Consumentenadviesprijs EURO 139,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.