Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe goggles van Julbo voor de komende winter

Nieuwe goggles van Julbo voor de komende winterJulbo breidt het frameloze goggle-aanbod uit met twee nieuwe modellen: de SHADOW in de collectie First Class en de MOONLIGHT in de collectie Excel Series. Daarnaast brengt Julbo dit jaar een nieuwe Family Serie met de SHADOW ONE LINE en wordt de samenwerking met RANCHO vervolgd via de CYRIUS RANCHO 2.

SHADOW
Een enorm gezichtsveld met een bril voor smalle en middelgrote gezichten: dat is wat de SHADOW biedt, naast een eersteklas comfort, een vedergewicht van 110 g en het superieure zicht van de fotochromatische REACTIV®-lenzen. Het frameloze design en de sferische lens zijn geïnspireerd op de succesvolle SKYDOME en zorgen ervoor dat hij perfect onder een helm past. De SHADOW - ontworpen voor lange skitochten, diepe poedersneeuw of een net geprepareerde skipiste - beschermt de ogen zodat de aandacht helemaal gericht kan worden op waar het allemaal om draait: de volgende bocht.
Adviesprijs: EURO 199,95

MOONLIGHT
Net als zijn grote broer, de SHADOW, profiteert de MOONLIGHT-skibril van een frameloos design en een sferische lens met een extreem groot gezichtsveld. Hij is de perfecte accessoire voor ervaren skiërs met een smal tot middelgroot gezicht. De MOONLIGHT is ontworpen om moeiteloos onder een helm te passen en is met 110 g vederlicht. Hij is verkrijgbaar met de Glare Control-lenzen voor optimaal zicht van elk soort terrein of met de Spectron-lenzen in verschillende categorieën en kleuren.
Adviesprijs: EURO 109,95

SHADOW ONE LINE
One Line is het resultaat van de samenwerking met Eva Walkner en Manuela Mandl. Deze Oostenrijkse atleten zijn allebei Freeride wereldkampioenen en Julbo-ambassadeurs. Met dit project vertellen ze meer dan alleen over hun trofeeën, ze schetsen voor het merk de lijnen van hun routes, successen en ambities.
Julbo heeft daarom een nieuwe SHADOW-skibril aan ze opgedragen door deze uit te rusten met een flash-roze REACTIV®-lens, een kleur voor het seizoen Winter 2020-2021. De vederlichte en uiterst comfortabele SHADOW ONE LINE is voorzien van de handtekening van de twee sporters en beschermt hun ogen tijdens hun krachttoeren op de piste.
Adviesprijs: EURO 209,95

CYRIUS RANCHO 2
Hij is terug! De beroemdste snor van de skiwereld biedt ons een nieuwe samenwerking aan en plaatst zijn handtekening onder een limited edition van de CYRIUS-skibril! Seizoen 7 van de Rancho Web Show komt eraan en Julbo wil het voor geen goud missen! Voor de gelegenheid hebben we hem het beste gegeven wat we in huis hebben: de frameloze CYRIUS skibril uitgerust met de nieuwe cilindrische REACTIV®-lens met groene spiegelcoating, hoogwaardige metallic afwerkingen zoals een paar nieuwe sporen, en een band geïnspireerd op zijn onvoorspelbare en eigenzinnige universum, verpakt in een flinke dosis gekke ideeën en een stel grote ski's! Maximaal gezichtsveld, lichtgewicht en ongeëvenaard comfort; bij de CYRIUS RANCHO 2 is er zelfs ruimte voor de snor!
Adviesprijs: EURO 209,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.